KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Mimořádný sjezd KDU-ČSL

Mimořádný sjezd KDU-ČSL

Přidáno 5. 2. 2020
P. Bujnoch

proběhl hladce v sobotu 25. 1. 2020 v Praze na Václavském náměstí v hotelu Ambassador. Jelikož se jednalo o mimořádný sjezd, delegáty byli  delegáti z posledního řádného sjezdu v Brně  v roce 2019. Jeho hlavním úkolem byla volba předsedy strany po odstoupivším br. Marku Výborném a samozřejmě i volba nového předsednictva. Poté, co kandidaturu na předsedu překvapivě odmítl br. Tomáš Zdechovský bylo jasné, že se bude rozhodovat mezi Marianem Jurečkou a Janem Bartoškem. Br. Marian Jurečka zvítězil hned v prvém kole ziskem 205 hlasů z 380 delegátů. První místopředsedkyní se stala opět ses. Šárka Jelínková, řadovýni místopředsedy byli zvoleni opět v prvém kole Jan Bartošek, Petr Hladík, Tomáš Zdechovský a Ondřej Benešík. Morava je tedy zastoupena v novém vedení více než dost. Doufejme, že mimořádný sjezd zvolil i mimořádného předsedu!

Datum: Sat, 25 Jan 2020 19:58:20 +0100

Vážený br. Mariane,
dovolte mi, abych Vám jménem Místní organizace KDU-ČSL Hukvaldy i jménem svým, co nejsrdečněji  poblahopřála ke zvolení předsedou KDU-ČSL!

Br. předsedo,
do dalších dnů Vám přeji pevné nervy, pevné zdraví a neutuchající energii, která z Vás tak jednoznačně  vyzařovala při Vašem  proslovu k delegátům na Mimořádném sjezdu. Přeji Vám velkou oporu a pochopení  Vašich nejbližších, Vaší rodiny, a zejména Vám přeji mnoho sil a pracovních úspěchů k tak náročné službě. Ať Vás na Vašich "nových" cestách provází láska, Boží požehnání, pokora a moudrost. Mějte se moc hezky!

S úctou
Jaroslava Michnová

Datum:

Tue, 28 Jan 2020 11:29:24 +0100

Vážená sestro,
moc děkuji za Váš e-mail. Vážím si toho.
Boží požehnání na této cestě bude potřeba, ale věřím, že s Boží pomocí vše zvládneme.

Přeji vše dobré!

S úctou